הי לכולם, היום בא לי קצת נוסטלגיה...
כפי שקראתם בפוסט הראשון שלי- איך הכל התחיל . אז סיפרתי בו, שהקינוח הראשון שהכנתי היה רולדת שוקולד של קרין גורן.
הקינוח הזה, חשוב לציין, דיאטטי, קליל וטעים מאוד!!!
מאז ניסיתי את המתכון הזה בכל מיני וריאציות ופשוט לא היתה פעם אחת שלא הצליחה לי!
חייבת להעלות כאן את המתכון וכמובן את התמונות של מה שיצא לי דאז :)
לעוגת ספוג:
3 ביצים מופרדות, בטמפ' החדר
1 שקית סוכר וניל
1/3 כוס סוכר (65 גרם)
2 כפות קקאו (20 גרם)
מעט אבקת סוכר, לפיזור בתבנית ולהגשה
למלית קרם וניל לייט:
1 גביע מעדן חלב וניל 0% שומן
200 גרם גבינת שמנת לייט 5% שומן
1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
מכל אלה מתקבלת רולדה אחת אשר מספיקה לכ-8 מנות
את הרולדה מכינים על תבנית אפיה מלבנית 33X27 ס"מ
וכך זה ניראה בסוף:
בהצלחה ובתאבון!
כפי שקראתם בפוסט הראשון שלי- איך הכל התחיל . אז סיפרתי בו, שהקינוח הראשון שהכנתי היה רולדת שוקולד של קרין גורן.
הקינוח הזה, חשוב לציין, דיאטטי, קליל וטעים מאוד!!!
מאז ניסיתי את המתכון הזה בכל מיני וריאציות ופשוט לא היתה פעם אחת שלא הצליחה לי!
חייבת להעלות כאן את המתכון וכמובן את התמונות של מה שיצא לי דאז :)
לעוגת ספוג:
3 ביצים מופרדות, בטמפ' החדר
1 שקית סוכר וניל
1/3 כוס סוכר (65 גרם)
2 כפות קקאו (20 גרם)
מעט אבקת סוכר, לפיזור בתבנית ולהגשה
למלית קרם וניל לייט:
1 גביע מעדן חלב וניל 0% שומן
200 גרם גבינת שמנת לייט 5% שומן
1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
מכל אלה מתקבלת רולדה אחת אשר מספיקה לכ-8 מנות
את הרולדה מכינים על תבנית אפיה מלבנית 33X27 ס"מ
וכך זה ניראה בסוף:
בהצלחה ובתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה